Nu avem viitor!

8 06 2009

Am privit zece minute buletinul de ştiri de la N4, apoi am mutat la Nit, apoi înapoi la N4 şi, în sfârşit, la Moldova1 pentru ca să înţeleg ceea ce părinţii mei au înţeles de la începutul deceniului, iar eu încăpăţânam să nu cred până acum:
Nu avem viitor, oameni buni.

Nu avem viitor, totul este din ce în ce mai întunecat pentru Moldova şi noi ne pierdem speranţa. La noi mai ţin doar părinţii şi hainele, restul toţi ne-au trădat! Europa, Rusia, SUA, toţi vor aici o zonă de stabilitate, jertfindu-ne viitorul şi omorându-ne prezentul…

Suntem conduşi de moşnegi, de babe şi miliţie — cele trei „forţe” sociale care aleg comuniştii. Aceştia votează parcă orbeşte, tot nesăţoşi de comunism, de comunism, de comunism. Pe lângă ei, o ceată de gură-cască, ascultători fideli ai postului de radio RadioMoldova şi spectatori zilnici ai Moldova1, se lasă convinşi de prezentatorii vineţi pe sub ochi de toate teoriile comuniste, teorii care întorc în favoarea lor tot ce se întâmplă în ţară şi, mai nou, în afara ei.

Ticăloşilor, voi mi-aţi furat viitorul! Voi vreţi şi eu să o şterg peste hotare! Voi vreţi să spăl maşini în Moscova sau să culeg hectare de căpşuni în Spania! Asta voi vreţi! Nu vă pasă ce ştiu eu, ce vreau, la ce aspir, vă pasă numai că sunt anti-comunist şi aş folosi orice ocazie să vă scot masca de binefăcători!

Nu avem viitor, oameni buni!

Cine-o să ni-l dea? Serios, cine? Unicef, Crucea Roşie?? Nimeni. Trăim mai rău decât în Nicaragua, dar continuăm să rămânem o zonă stabilă în Europa de SE, ca un popor cuminte şi tăcut.

Să ne bazăm pe Opoziţie?.. Pe care Opoziţie?! Opoziţia ponegrită zi de zi, noapte de noapte de serviciile mass-media vasale puterii? Aud deseori replici că ar trebui de suflecat mânecile şi de lucrat în teritoriu, că acolo este tot electoratul care votează pentru clanul Voronin… DEGEABA! Am spus şi o să mai spun. Nimeni nu e în stare de nimic atât timp cât Opoziţia de sine stătător nu va lua şi nu va explica pe îndelete ce se întâmplă… dar pentru asta trebuie acces la super-puterile mass-mediei moldoveneşti, iar ei nu-l au — în consecinţă, oameni buni, suntem pierduţi!

Nu avem viitor. Nu ai viitor. Nu am viitor. Târziu să ne mai gândim la ceva. Totul a fost deja furat. Nu ne rămâne decât să ne resemnăm pe încă şapte–opt ani de zile. Mulţumesc PCRM că are grijă de tineri, sau că măcar afişează acest lucru. Eu în ei nu mai cred. În nimeni nu mai cred. Sunt deznădăjduit…


Acțiuni

Information

Un răspuns

25 05 2010
1 an de bloggereală. Amintiri, aspirații « Giku Promitt – Blog

[…] Ați plâns cu mine (Nu avem viitor!) […]

Lasă un comentariu