Calmante şi descalmante

20 01 2010

Am încercat azi să-mi frec rănile cu o „sesiune” de hardstyle. Un hardstyle mai simplu, nu prea ridicător de pe scaune, mai lejer. Şi nu mi-a reuşit decât parţial. Până la urmă, am fost nevoit să deschid o pagină pe care şi scriu acum.

Mi-am promis că articolul cu troleibuzul va fi ultimul despre tine. Nu mă pot ţine de cuvânt. Atunci încă nimic nu era terminat şi, în genere, am impresia că orice lucru care se începe pe Pământul ăsta nu se mai termină. Chiar dacă vedem cu ochii noştri cum se termină, el ne rămâne sub formă de amintiri şi consecinţe.

Apropo de hardstyle, „The hardstyle made me…”

Acum mă doare că trebuie tot mai des să primesc privirile tale care parcă mă obligă să-ţi dau o explicaţie la tot ce s-a întâmplat. La toate schimbările mele de atitudini şi la toate acţiunile întreprinse. Şi eu, eu nu sunt capabil să le dau. Totul a fost natural, neregizat, am spus odată că viaţa e frumoasă ca un film, dar pe lângă coincidenţe specific aici că ea are şi întorsături neaşteptate, o doză în plus de dramă în filmul vieţii mele, privit cu pop-cornul în poală de către lume.

Acum iarăşi apropo de hardstyle, îmi răsună în urechi „Showtek will be fucking up your mind”.

Şi ştiu că trebuie să-ţi spun ceva, să-ţi spun că nu am fost vinovat, dar am fost egoist, am fost irealist, am fost visător, scuză-mă că am fost, calitatea asta nu mă prinde. Să ştii că mâine o să mă trezesc şi o să-mi zic că n-am rezolvat nimic prin scriptura de aici şi că mai bine nu polemizam. Dar emoţiile de moment sunt uneori mai de luat în seamă decât cele relativ fixe.

Ca o concluzie, trebuie să ţii minte… eu nu sunt omul care să uite oamenii cu care a avut ocazia să comunice şi să-şi petreacă plăcut timpul. Oricând şi oriunde, spune-mi că vrei să mă vezi şi eu voi zice da.

PS: Ce-am scris cu italic nu se referă la nimeni şi, cu atât mai mult, nu la tine. Eu pur şi simplu ascultam un playlist calitativ. Oricum, terapia prin hardstyle nu o recomand nimănui…


Acțiuni

informatie

2 responses

25 05 2010
1 an de bloggereală. Amintiri, aspirații « Giku Promitt – Blog

[…] Ați văzut cum și pe cine iubesc (Te-am văzut azi și mi-ai părut mai frumoasă ca nicicând 1, 2, Te-am visat azi și mi-ai părut mai frumoasă ca nicicând, Calmante și descalmante) […]

20 01 2010
MH

(((

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat: